Μεταχειρισμένο Τροφοδοτικό XBOX Original

metaxeirismeno-trofodotiko-xbox-original

Κωδικό Προιώντος: MAPS0003
Κατάσταση: used
Διαθεσιμότητα: ετοιμοπαράδοτο
Τιμή: 10
Περιγραφή:  Γνήσιο Τροφοδοτικό Xbox

Προεραιτικά: κόστος εγκατάστασης 15€ 

 

Διαθέτουμε μια γκάμα από μεταχειρισμένα ανταλλακτικά για PC, Laptop και παιχνιδομηχανές σε άριστη κατάσταση ελεγμένα και πιστοποιημένα από τους έμπειρους τεχνικούς μας. 

...και μη ξεχνάτε

Στην Episkevh-Laptop.gr αναλαμβάνουμε από το 2000, την επισκευή - service σε ολες τις κονσόλες-παιχνιδομηχανές. PLAYSTATION( 1-2-3-4) ,  PSP (vita) , XBOX (360,one) , WII(u) , DSI , 3DS  κ.α

  • Οι επισκευές – service - αναβαθμίσεις  γίνονται από καταρτισμένους τεχνικούς κατόπιν ενημέρωση της βλάβης και του κόστους της εκάστοτε κονσόλας-παιχνιδομηχανής .
  • Αναλυτικότερα στις επισκευές - service - αναβαθμίσεις, αντικαταστάσεις μητρικών, laser κ.α τα ανταλλακτικά είναι τα καταλληλότερα και για αυτό μπορούμε να εγγυηθούμε  την άριστη λειτουργία των συσκευών σας.
  • οι επισκευές – service - αναβαθμισεις  σε όλες τις κονσόλες-παιχνιδομηχανές σας,  γίνεται οικονομικά και άμεσα με εγγύηση από το κατάστημα μας,
  • η πείρα των 14 ετών  μας καθίστα υπευθύνους αλλά και σίγουρους για την επίλυση όλων των προβλημάτων σε κονσόλες-παιχνιδομηχανές σας, άριστο service ,κατάλληλα ανταλλακτικά, καταρτισμένοι τεχνικοί  ,χαμηλές τιμές, εγγύηση σωστής λειτουργίας 

 

Social Media

 

1  2  3

 

Οθόνες Laptop

Στην episkeyh-laptop.gr θα σας βρούμε οθόνη για ότι laptop και να έχετε, σε όλες τις διαστάσεις και πάντα στην ποιότητα που αναζητάτε.
Σε εμάς θα βρείτε oθόνες laptop για ACER, ASUS, APPLE, CLEVO, COMPAQ, DELL, FUTJITSU, HP, PACKARDBELL, SAMSUNG, SONY, TOSHIBA, TURBO-X κ.α επώνυμες και μη.
Και φυσικά το κόστος θα σας εκπλήξει! Τιμές πραγματικά κάτω του κόστους. Καμία σχέση με τις συνηθισμένες τιμές της αγοράς .Δεν είναι διαφήμιση είναι γεγονός …

Οθόνες Laptop με ποιότητα, εγγύηση, χαμηλές τιμές δίνουν πάλι ζωή στο σπασμένο, γρατζουνισμένο, ταλαιπωρημένο σας laptop σας.

 

Επιλεγμένα Μεταχειρισμένα Ανταλλακτικά

Powered, Hosted and Supported by 3wSOL.gr - WWW Solution.

Πίσω στην Κορυφή