Σχετικά με εμάς

Με την εμπειρία μας στην επισκευή ηλεκτρονικών υπολογιστών και service laptop από το 2000 και την δική σας εμπιστοσύνη καταφέραμε να συνεχίζουμε και να εξελισσόμαστε στο χώρο της τεχνολογίας.
Η επισκευή ηλεκτρονικών υπολογιστών και service laptop γίνεται από καταξιωμένους  τεχνικούς  με τα πιο αξιόπιστα ανταλλακτικά και με σχολαστικούς ελέγχους  πάντα προς όφελος σας
Η πείρα μας καθιστά υπευθύνους  στις επισκευές ώστε να βρίσκουμε λύσεις σε  όλα σας τα τεχνικά προβλήματα
Επίσης οι υπηρεσίες μας δεν περιορίζονται μόνο στις επισκευές ηλεκτρονικών υπολογιστών και laptop επισκευάζουμε και ανακατασκευάζουμε όλα τα ειδή παιχνιδομηχανών (playstation, wii, Xbox)
Αυτό που μας κρατάει από το 2000 στο χώρο είναι η αξιοπιστία ,η πείρα και οι σταθερά χαμηλές τιμές μας ,χωρίς όμως μείωση της ποιότητας των ανταλλακτικών και των υπηρεσιών μας.

 

  • Τεχνική υποστήριξη Η/Υ
  • Service - Μετατροπή Παιχνιδομηχανών
  • Επισκευές Laptop
  • Οθόνες Laptop

Social Media

 

1  2  3

 

Οθόνες Laptop

Στην episkeyh-laptop.gr θα σας βρούμε οθόνη για ότι laptop και να έχετε, σε όλες τις διαστάσεις και πάντα στην ποιότητα που αναζητάτε.
Σε εμάς θα βρείτε oθόνες laptop για ACER, ASUS, APPLE, CLEVO, COMPAQ, DELL, FUTJITSU, HP, PACKARDBELL, SAMSUNG, SONY, TOSHIBA, TURBO-X κ.α επώνυμες και μη.
Και φυσικά το κόστος θα σας εκπλήξει! Τιμές πραγματικά κάτω του κόστους. Καμία σχέση με τις συνηθισμένες τιμές της αγοράς .Δεν είναι διαφήμιση είναι γεγονός …

Οθόνες Laptop με ποιότητα, εγγύηση, χαμηλές τιμές δίνουν πάλι ζωή στο σπασμένο, γρατζουνισμένο, ταλαιπωρημένο σας laptop σας.

 

Επιλεγμένα Μεταχειρισμένα Ανταλλακτικά

Powered, Hosted and Supported by 3wSOL.gr - WWW Solution.

Πίσω στην Κορυφή